هشدار سازمان امداد و نجات هلال احمر درباره کولاک و سیلاب در برخی استان‌ها پشت‌کنکوری‌ها باید در امتحانات نهایی پایه یازدهم شرکت کنند؟ اعلام برنامه‌های حوزه دارو در سال جدید توضیح شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور بارش باران و ترافیک نیمه سنگین در ۱۴ استان کشور نتایج پرونده معترضان رتبه‌بندی/ پرداخت تاریخی‌ترین رقم پاداش بازنشستگی / اصلاح حقوق خرید خدماتی و شرکتی، حق‌التدریس افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی ۱۴۰۴ هشدار نارنجی برای تشدید فعالیت سامانه بارشی و گسترش توده هوای سرد در تهران جزییات ساعت طرح ترافیک تهران ۲۹ اسفند تا ۱۵ فروردین تشریح جزئیات شهادت مأمور پلیس در شب چهارشنبه سوری/ یکی از متهمان دستگیر شد بارش باران و ترافیک نیمه سنگین در برخی محور‌های کشور خودکشی دختر یاسوجی سه ماه پس از تجاوز گروهی واریز ۶۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات فرهنگیان / توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ثبت‌نام بیمه گوشی و لب تاپ دانشجویان/اعلام جزئیات بیمه هواشناسی ایران ۲۹ اسفند؛ هشدار رگبار باران در برخی استان‌ها

نتایج پرونده معترضان رتبه‌بندی/ پرداخت تاریخی‌ترین رقم پاداش بازنشستگی / اصلاح حقوق خرید خدماتی و شرکتی، حق‌التدریس

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ تاریخی‌ترین رقم پاداش بازنشستگی پرداخت شد گفت: در شهریور سال ۱۴۰۲ تعداد ۷۶۲۰۰ نفر بازنشسته شدند و این عدد تاریخی‌ترین عدد بازنشستگی در تاریخ آموزش و پرورش بود. همچنین پرونده ۵۷۲ هزار معترض رتبه‌بندی نیز رو به صفر شدن است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 20
کد خبر: ۲۷۴۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی فرهادی با بیان اینکه در مهر ۱۴۰۲ اضافه تدریس یا حق التدریس اسفند ۱۴۰۱ پرداخت نشده بود گفت: حدود ۷ ماه فقط در پرداخت حق التدریس عقب بودیم. در فاصله زمانی سال ۱۴۰۳ نسبت به مهر ۱۴۰۲ حدود ۷۵ هزار میلیارد تومان بدهی پرداخت شد. همچنین در سال ۱۴۰۳ با کمک سازمان برنامه و بودجه و حمایت وزیر آموزش و پرورش، توانستیم حق التدریس معلمان را به ماه پرداخت کنیم یعنی اضافه تدریس معلمان به مانند اضافه کار کارمندان پایان هر ماه پرداخت شد که این کار از مهر ماه امسال آغاز شد چراکه در مهر ماه ابلاغ موظفین و ابلاغ اضافه تدریس معلمان آماده شده بود.

خرید خدماتی‌ها و شرکتی‌ها، حق‌التدریس آزاد و حقوقشان اصلاح شد

وی با بیان اینکه در آموزش و پرورش سابقه نداشته که حق التدریس مهر ماه در مهر پرداخت شود افزود: در سال ۱۴۰۲ حدود بیش از ۲۵ هزار نفر نیروی خرید خدمات داشتیم که از طریق شرکت‌های خصوصی حقوق دریافت می‌کردند که اکنون همه آنها به اسم حق‌التدریس آزاد با خود آموزش و پرورش به طور مستقیم ارتباط دارند. در حال حاضر تعداد حق‌التدریسی‌ها حدود همان ۲۵ هزار نفر هستند. خرید خدماتی‌ها و شرکتی‌ها نیز یکی شدند و به صورت حق‌التدریسی‌های آزاد درآمدند و حقوق آنها اصلاح و در شورای حقوق و دستمزد به ازای ۲۴ ساعت، حداقل حقوق قانونی را دریافت می‌کنند.

پرداخت تاریخی‌ترین رقم پاداش بازنشستگی در سال ۱۴۰۳

پرونده پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۲ بسته شد

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ تاریخی‌ترین رقم پاداش بازنشستگی پرداخت شد ادامه داد: در شهریور سال ۱۴۰۲ تعداد ۷۶۲۰۰ نفر بازنشسته شدند و این عدد تاریخی‌ترین عدد بازنشستگی در تاریخ آموزش و پرورش بود. پاداش پایان خدمت آنها بیش از ۳۹ هزار میلیارد تومان بود که تامین مالی آن کار بسیار سخت و سنگینی بود که در دو مرحله پرداخت شد.

فرهادی گفت: ۴۰ درصد نوبت اول پاداش پایان خدمت بازنشستگان در مهرماه و ۶۰ درصد مرحله دوم آن چند وقت پیش پرداخت شد که به بسته شدن پرونده پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۲ انجامید.

۵۷۲ هزار نفر معترض رتبه‌بندی در سال ۱۴۰۲

اعتراضات تقریبا به «صفر» رسید

وی با بیان اینکه در مهرماه ۱۴۰۲ تعداد ۵۷۲ هزار معترض نسبت به رتبه‌بندی وجود داشت افزود: این اعتراضات تقریباً به صفر رسیده حتی مشکل معلمانی که به واسطه شرایطی مدارکشان ناقص بارگذاری شده بود و فاقد رتبه شده بودند نیز حل شد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه درباره عدد ردشدگان گزینش باید خود دوستان گزینش اظهار نظر کنند ادامه داد: تاییدیه گزینش بر اساس قانون مصوب کشور، شرط استخدام است یعنی اگر یک داوطلب در یک آزمون استخدامی قبول شود و گزینش او تایید نشود استخدام او منتفی است.

تغییر رسته امکان‌پذیر است؟

فرهادی درباره تغییر رسته برخی از فرهنگیان و همکاران گفت: هر کسی در رسته شغلی خود باید فعالیت کند و دستگاه موظف نیست که رسته شغلی افراد را بر اساس تقاضای آنها تغییر دهد. مثلا رسته شغلی یک نفر آموزشی ـ فرهنگی است یعنی شغل وی معلمی است، بنابراین نمی‌توان خیلی راحت رسته او را به اداری و یا برعکس تغییر داد و همه اینها تابع مقررات است.

وی با بیان اینکه در مورد نیرو‌های خدماتی که اقدام به ادامه تحصیل در مقطع لیسانس و فوق لیسانس کرده‌اند و اکنون در خواست تغییر رسته دارند نیز گفت: اولا این کار برای مشاغل آموزشی امکان‌پذیر نیست و بیشتر برای مشاغل اداری ممکن می‌شود دوما باید بتوانیم نیروی خدمتگزار جذب و جایگزین آنها کنیم، چنانچه در مشاغل اداری نیاز داشته باشیم تابع مقررات انجام می‌شود و اگر شرایط اجازه دهد حتماً مساعدت صورت می‌گیرد، اما این کار از جنس وظیفه نیست بلکه اگر امکان داشته باشد انجام می‌شود.

تعیین تکلیف بودجه ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره بودجه سال آتی این وزارتخانه ادامه داد: جداول بودجه در دو مرحله تبصره‌ها و جداول به مجلس ارجاع داده شده؛ تبصره‌های خوبی برای آموزش و پرورش رقم خورده، اما باید جداول قطعی شود سپس درباره آنها اظهار نظر کرد.

پیگیری صدور کارت پایان خدمت معلمان دانشگاه تربیت معلم

فرهادی درباره صدور کارت پایان خدمت معلمان دانشگاه تربیت معلم نیز عنوان کرد: دانشجویان دانشگاه فرهنگیان که تعهد خدمتی آنها تمام شده باید یک دوره آموزشی را در زیر پرچم طی کنند؛ در حال هماهنگی هستیم و مکاتبات آن انجام شده که این افراد دوره آموزشی را سپری کنند، اما معتقدیم دوره‌ای که یک معلم باید به عنوان دفاع از کشور طی کند می‌تواند با دوره آموزش دفاعی از جنس نظامی و رزم متفاوت باشد و جنگ نرم را آموزش ببیند و به دانش آموزان نیز منتقل کند.

وی اظهار کرد: در حال پیگیری دوره آنها هستیم و باید صدور کارت آنها انجام شود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار